Praktisk info til forældre

Mødetider

Ulvene mødes hver onsdag fra kl. 18:30 til kl. 20:00 og derudover laver de i mindre omfang aktiviteter i weekends m.m.

 

Smutterne mødes hver onsdag fra kl. 18:30 til kl. 20:00 og derudover laver de i mindre omfang aktiviteter i weekends m.m.

KFUM-spejderne (de store drengespejdere) mødes hver onsdag fra kl. 18:30 til kl. 20:30 og derudover laver de med mellemrum aktiviteter i weekends m.m.

 

De grønne pigespejdere mødes hver onsdag fra kl. 18:30 til kl. 20:30 og derudover laver de med mellemrum aktiviteter i weekends m.m.

Formål

At være spejder er en fantastisk mulighed for at udfordre og videreudvikle, alle de færdigheder man som barn har. Man lærer en masse om at navigere i de valg og muligheder livet byder på. Man får venner - Nyder naturen og friluftslivet - Løser opgaver og udfordringer, både i fællesskab og selvstændigt, for sig selv og for andre.

Økonomi

Alt dette koster selvfølgelig penge. Derfor tillader vi os at opkræve et kontingent på kr. 700 helårligt.

Har man svært ved at finde midlerne, til at lade sine børn gå til spejder, af sociale eller økonomiske årsager, kan der være mulighed for at få hjælp ved henvendelse til Hedensted kommune, i deres samarbejde med Broen Danmark på følgende link:

Broen Hedensted

Samværsregler

Vi har udarbejdet følgende samværsregler for ledere og spejdere i Øster Snede gruppen. Dokumentet kan downloades på følgende link:

Samværsregler for Øster Snede Spejderne